FM

ja klockan ringde 4,35 i morse, okristlig tid...
 
vi var framma på plats fick en genomgång och sen var det bara att harva sig igenom alla rutor fast första problemet var att hitta dem ;)
 
Första rutan var ett linjetag rakt in i skogen på en obemärkt liten stig. Skickade Lucas och han va nästan vid den då han vek av åt höger å försvann en stund kom tillbaka jag blåste stopp och körde sedan närsöks signal och han hitta den å kom in med den.. fick 13 poäng på den rutan.
 
ruta nr 2 var två rutor i 1 kan man säga. Först får man en kvackande markering och skicka på, när hunden är påväg in med den kastar man ut en på samma ställe som ett linjetag. Så skickar man på linjetag och sen är man klar.
Jag var lite osäker på om han skulle stanna på första markeringen och höll nere handen för att få honom verkligen att stanna och får mkt avdrag pga det. linjetaget gör han super! så 12 poäng + 18 poäng
 Film:
 
Ruta tre var en markering i skogen skymd med bara kvak och nedslag, han gjorde toppenbra ifrån sig!
20 poäng
 

Sista rutan var oxå en markering där man stod på fält med en buske som gick ut på mitten dummyn hamnar bakom busken. Lucas missbedömmer och hamnar rakt bland tistlar och karborrar, påvägen in sen med dummyn så är det antingen myror eller tistlar där som stör honom och han tappar den två gånger men tar sedan in den..
12 poäng
 

Totalt 75 poäng av 100 poäng
 
Är riktigt nöjd med dagen! Han skötte sig så bra! jag borde lita mycket mer på honom än vad jag gjorde idag så till nästa vecka med detta i ryggen gör vi om och försöker öka på prestationen!
 


Kommentarer
Nina

Super vad bra ni var ! Ett ekipage från vår kennel och ni gjorde det med flaggan i topp :)

2013-08-10 @ 19:30:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0